Středa, 09 Srpen 2017 13:18

Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický navštívil v úterý v Jihlavě sídlo společnosti ICOM transport a.s., která patří mezi největší autobusové dopravce v zemi. Hejtman se po jarních jednáních o nárůstu platů řidičů autobusů zajímal především o současný stav a vývoj mezd, ale také o další směřování společnosti a její působení v Pardubickém kraji, kde prostřednictvím ČSAD Ústí nad Orlicí zajišťuje více jak 13 milionů autobusových kilometrů ročně. Jednou z možných novinek v oblasti dopravní obslužnosti je například zavedení mikrobusů na méně vytížených linkách či v nočních hodinách.
ICOM 2

Číst dále: Na méně vytížených autobusových linkách uvažujeme o zavedení mikrobusů, říká hejtman Netolický

Tisíc lidí si vyzkoušelo práci řidiče na akci Den s ICOM

Pondělí, 26 Červen 2017 14:28

Druhý ročník akce „Den s ICOM transport - Přijďte si zajezdit s Mercedesem“ se uskutečnil na šesti místech republiky. Pokaždé se jednotlivých akcí zúčastnily stovky návštěvníků. Autobusy a nákladní vozy si prohlédlo téměř 1.000 lidí a většina z nich si také zařídila.
DSI

Číst dále: Tisíc lidí si vyzkoušelo práci řidiče na akci Den s ICOM

Den s ICOM transport - Přijďte si zajezdit s Mercedesem

Čtvrtek, 04 Květen 2017 06:23

Stejně jako v loňském roce, tak i letos otevře ICOM transport své brány příznivcům a milovníkům dopravy. Navazujeme tak na úspěšnou akci, kdy si k nám přišlo zařídit několik stovek zájemců.

Číst dále: Den s ICOM transport - Přijďte si zajezdit s Mercedesem

Řidič zachránil cestující před nebezpečnou kyselinou

Pátek, 24 Březen 2017 07:14

Žena na Chrudimsku převážela v PET lahvi kyselinu, která rozleptala lahev a následně způsobila vzplanutí sedačky. Náš řidič v tento krizový moment zachoval chladnou hlavu, evakuoval cestující a požár uhasil. Žena skončila s popáleninami v nemocnici, navíc ji čeká vysvětlování na policii.

Číst dále: Řidič zachránil cestující před nebezpečnou kyselinou

Nové přírůstky ve vozovém parku – minibusy značky Rošero-P

Úterý, 21 Březen 2017 08:20

Vozový park společnosti ICOM transport rozšířilo pět minibusů First FCLLI s emisní normou EURO 6, které vyrábí Rošero-P. Tyto vozy budou využívány na méně frekventovaných příměstských linkách.

Jedná se o moderní autobusy, které splňují nejpřísnější emisní normy EURO 6. Kromě toho se mohou pochlubit kvalitní výbavou jako je klimatizace, tempomat, digitální tachograf, dvojité bezpečnostní sklo, retardér, ABS, EBD, ASR a mnoho dalšího.

rosero

Číst dále: Nové přírůstky ve vozovém parku – minibusy značky Rošero-P