Čipová kartička pro pohodlné cestování školáků

Pokud máte doma dojíždějícího školáka, v jeho povinné školní výbavě nesmí čipová kartička chybět. Díky ní pak odpadnou starosti s drobnými či ztracenými penězi. Cestování s ní má poté mnoho výhod a její vyřízení je na počkání. Rodiče jistě ocení i fakt, že je kartička bez fotografie. Zkrátka stačí čipnout a jet. ICOM transport navíc přichází se speciální akcí => prvních 100 ks kartiček zdarma.

Vážení rodiče, kartičky objednávejte v informačních kancelářích v Jihlavě, Pelhřimově a Humpolci.

Čím je výhodnější kartička než hotovost?
Karta nabízí pohodlné odbavení pomocí pouhého čipnutí u řidiče. Školákovi odpadá stres s drobnými mincemi. Rodiče mají snadnou kontrolu nad zůstatkem na kartě.

Kde a jak o kartičku zažádat?
V našich informačních kancelářích.

Jak dlouho trvá vyřízení kartičky?
Do pěti minut bude vše hotové

Kolikrát musím jít na autobusové nádraží?
Stačí jedna krátká návštěva v našich informačních kancelářích.

Je potřeba dodat fotografii?
Není potřeba. Kartička je bez fotografie.

Kde mohu kartičku dobíjet?
Přímo u řidiče.

Co dělat, pokud kartičku ztratím?
Neprodleně její ztrátu nahlásit v našich informačních kancelářích.

Přijdu při ztrátě o zůstatek na kartě?
Při ztrátě rychle kartičku zablokujeme a zůstatek převedeme na novou.

Kdo mi podá více informací?
Pracovnice z informační kanceláře na tel. 567 309 727.