ČSAD Slaný se připravuje na zajištění dopravní obslužnosti městské hromadné dopravy v Jablonci nad Nisou

ČSAD Slaný, který zastřešuje koncernová společnosti ICOM transport, přebírá od 1. února 2023 městskou hromadnou dopravu v Jablonci nad Nisou. Řidiči i cestující se mohou těšit na 27 moderních autobusů značky Mercedes-Benz a Rošero.

con1

Od začátku února roku 2023 bude po dalších 5 let společnost ČSAD Slaný spadající pod koncern ICOM transport obsluhovat MHD v Jablonci nad Nisou. Přípravy jsou v plném proudu – nákup nových autobusů, nástupy nových zaměstnanců či seznamování se s veřejností na akci „Den s novým dopravcem.“

Autobusy

Do oblasti nasadíme 27 nových autobusů značky Mercedes-Benz Conecto a Rošero. „Vozy budou mít hybridní pohon, klimatizaci, elektrický informační systém, povelovou soustavu pro nevidomé, Wi-Fi, USB nabíjení pro drobné elektrozařízení či dávkovač desinfekce. Autobusy Mercedes-Benz budou již s automatickou převodovkou,“ přibližuje vozový park Kateřina Kratochvílová.

Řidiči

Řidičům nabízíme jistotu zaměstnání – zakázku jsme vyhráli na 5 let. Nabízíme práci na plný úvazek, ale také i na částečný, což se může hodit např. maminkám s dětmi, kteří musí svůj čas přizpůsobit rodině. Taktéž nabízíme možnost práce na dohodu. „Řidiče budeme na linky nasazovat tak, abychom co nejvíce vyhověli jejich potřebám,“ dodává Kratochvílová.

Zájemcům o práci řidiče autobusu, kteří nedisponují správným řidičským oprávněním, hradíme rekvalifikaci na ŘP sk. D včetně profesního průkazu, které se pohybují kolem 55 000 Kč. Nováčky samozřejmě čeká zácvik se zkušeným řidičem, který trvá 2 až 3 týdny.

Našim zaměstnancům je k dispozici široká škála benefitů ve výši 4 000 Kč. Mezi oblíbené benefity patří příspěvek na pojistku odpovědnosti, příspěvek na penzijní připojištění, firemní půjčka, flexipassy, cestování koncernovými autobusy pro zaměstnance a jeho rodinu zdarma, firemní chytrý telefon s hrazeným tarifem i pro osobní užití zdarma, telefonní tarif pro členy rodiny, příspěvek na dětský tábor a mnoho dalších.

con2

ros1