ČSAD Ústí nad Orlicí představí nově zrekonstruovanou halu autobusového nádraží

Cestující v Ústí nad Orlicí se mohou těšit na nově zrekonstruovanou halu autobusového nádraží. Ta je otevřena od 22. února.

28379364 1898050683750703 7309603974065179386 n

„Čekárna bude poskytovat důstojné a bezpečné zázemí. Navíc umožní našim cestujícím používat informační panely a moderní technologie. Cestující tak získají všechny informace na jednom místě," vysvětlila Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva ICOM transport a.s.

Rekonstrukce na autobusovém nádraží přinesla cestující veřejnosti nové pohodlné sedačky, toalety, skříňky na zavazadla, informační kiosek, pokladní okénko a automaty na drobné občerstvení. Investice společnost vyšly na zhruba 900 000,- Kč.

Napříč koncernem probíhá postupná přestavba a modernizace autobusových nádraží tak, aby po vzhledové i funkční stránce splňovala trendy 21. století. Nové haly využívají cestující také v Dačicích či Svitavách. Součástí této rekonstrukce je unifikace podoby vstupních hal a WC do jednotného designu.

Uspořádání hal je pro cestující veřejnost přehledné a komfortní se sjednocenými designovými prvky.

Koncern ICOM transport a.s
. se během 20 let stal jedním z největších dopravních firem v České republice. Hlavní strategií firmy je zajištění kvalitní dopravní obslužnosti jednotlivých krajů, především pak s využitím nejmodernějšího vozového parku značky Mercedes-Benz a Setra. Výrazné úspěchy společnost zaznamenává i ve vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě. Dopravní uskupení ICOM transport a.s. provozuje 800 autobusů, 300 souprav nákladních vozidel a zaměstnává 1800 zaměstnanců. Dále disponuje autorizovaným servisem Mercedes-Benz, čerpacími stanicemi, službami měření emisí a myčkami vozidel.