Den s ICOM transport - Přijďte si zajezdit s Mercedesem

Stejně jako v loňském roce, tak i letos otevře ICOM transport své brány příznivcům a milovníkům dopravy. Navazujeme tak na úspěšnou akci, kdy si k nám přišlo zařídit několik stovek zájemců.

„Veřejnost zajímá, jaké to je, řídit naše vozy. Proto jsme se rozhodli přiblížit jim svět dopravy. Za volant mohou usednout jak muži, tak i ženy,“ uvedla Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva.

Aktivním přístupem se koncern ICOM transport snaží vyvrátit zažitou představu, že řízení velkých vozů je určené výhradně pro muže.

Za volant mohou usednout všichni, stačí řidičské oprávnění skupiny B. Nejmodernější autobusy a trucky si zájemci zařídí pod dohledem zkušených instruktorů zkusit zařídit.

Akce je připravena na všech našich divizích a bude se konat od 13. května do 17. června 2017 a to od 11 do 14 hodin.

Datum

Město