ICOM transport a.s. Vás zve na akci s názvem

„Den s ICOM transport - Přijďte si zajezdit s Mercedesem“

Chcete si vyzkoušet práci řidiče autobusu nebo kamionu? Obáváte se velké techniky? Máte řidičský průkaz pouze skupiny B? Nevadí, přijďte a uvidíte.

KDY: v průběhu měsíců duben-červen, vždy od 10:00 do 11:00 vyhrazený čas pro zvané  hosty a novináře, od 11:00 do 14:00 hod. pro širokou veřejnost

KDE: na všech divizích společnosti

Datum

18.6.

Pelhřimov

ICOM  Jihlava

Koncern ICOM transport připravil pro své cestující a milovníky velkých strojů akci

„Den s ICOM transport - Přijďte si zajezdit s Mercedesem“.

Reagujeme tak na časté dotazy: „Jaké to je, řídit autobus?“ „Je těžké jezdit s kamionem?“

Přijďte to vyzkoušet! V dnešní době, kdy se technika mění a vyvíjí doslova před očima, nepotřebují ani ženy k řízení těchto vozů svaly.

Přijďte si prohlédnout náš svět, který budí ohromný respekt. Předvedeme vám nejmodernější autobusy a trucky, které si můžete pod dohledem zkušených instruktorů zkusit zařídit.

Vyzkoušejte osobně, jaké to je, držet v rukách mohutnou sílu našich vozů.

Akce je připravena na všech našich divizích a bude se konat od 30. dubna do 18. června 2016.

Věříme, že využijete naší nabídky a přijdete třeba i se svými blízkými. Rádi vás přivítáme a vozy předvedeme.

Koncern ICOM transport se během 20 let stal jedním z největších dopravních uskupení v České republice. Hlavní strategií firmy je zajišťování kvalitní dopravní obslužnosti jednotlivých krajů, především pak s využitím nejmodernějšího vozového parku značky Mercedes-Benz a nyní i Setra. Výrazné úspěchy koncern zaznamenává v zajišťování vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravy. Dopravní uskupení ICOM transport  provozuje 800 autobusů, 300 souprav nákladních vozidel a zaměstnává 1800 zaměstnanců. Dále disponuje autorizovaným servisem Mercedes-Benz, čerpacími stanicemi, službami měření emisí a myčkami vozidel.

Sledujte nás také na facebooku a na Modré vlně www.modra-vlna.cz.