Nocovna v Telči byla předána do užívání

Dopravní koncern ICOM transport má v letošním roce v plánu velké stavební investiční úpravy a opravy. Do plánovaných akcí patřila i nocovna v Telči, která byla přebudována za více než 2,5 milionu korun a v úterý 15. března 2016 byla slavnostně předána do užívání.

Vytápění je zajištěno podlahovým vytápěním s ekologicky čistým zdrojem, tepelným čerpadlem.

Stavební úpravou nocovny na Radkovské ulici v Telči byl vytvořen prostor pro důstojný odpočinek řidičů. Řidiči mají k dispozici čtyři pokoje, kuchyňský kout vybavený spotřebiči, sociální zázemí včetně automatické pračky. Společenskou místnost, kde nechybí televize, počítač a připojení na internet.

Koncern ICOM transport má snahu o vytvoření odpovídajících zázemí pro své pracovníky a hlavně pro řidiče, kteří mají na sobě velkou zodpovědnost za cestující. Veškeré investiční opravy a úpravy se týkají především zlepšování pracovního prostředí zaměstnanců a cestující veřejnosti.

Koncern ICOM transport se během 20 let stal jedním z největších dopravních uskupení v České republice. Hlavní strategií firmy je zajišťování kvalitní dopravní obslužnosti jednotlivých krajů, především pak s využitím nejmodernějšího vozového parku značky Mercedes-Benz a nyní i Setra. Výrazné úspěchy koncern zaznamenává v zajišťování vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravy. Dopravní uskupení ICOM transport provozuje 800 autobusů, 300 souprav nákladních vozidel a zaměstnává 1800 zaměstnanců. Dále disponuje autorizovaným servisem Mercedes-Benz, čerpacími stanicemi, službami měření emisí a myčkami vozidel.

Sledujte nás také na facebooku a na Modré vlně www.modra-vlna.cz.