Nové autobusy společnosti ICOM transport brázdí silnice Vysočiny

Společnost ICOM transport nezahálí. I tento rok pokračujeme v pravidelné obnově vozového parku. Díky tomu zaručujeme bezpečné a pohodlné cestování nejen pro pasažéry, ale také pro řidiče, kteří tvoří největší jádro našich zaměstnanců. Těmito kroky snižujeme poruchovost autobusů na minimum a zajišťujeme plnění nejpřísnějších emisních norem EURO VI.

20220322 131615 optimized

A na co se můžete těšit? ICOM transport vybavuje provozovny v Jihlavě, Humpolci a Pelhřimově celkem 43 novými vozy značky Setra LE 415 Business a Iveco Crossway. Díky novým autobusům omladíme vozový park z necelých 6 let na průměrných 3,5 let.

Pozadu nezůstane ani naše dceřiná společnost TRADO-BUS. Řidiči a cestující se mohou těšit na 40 nových autobusů Setra LE 415 Business, díky kterým se vozový park omladí z 5 let na průměrných 2,5 let.

Také společnost TRADO-MAD obsluhující Třebíčské MHD pokračuje v postupné obnově, kterou započala už minulý rok. K osmi novým autobusům značky Mercedes-Benz Conecto přibudou další dva. Po celkové obnově se vozový park omladí z necelých 5 let na 2,5 let.

Nové autobusy jsou v průběhu března a dubna postupně nasazovány na nejvytíženější linky. Zajistíme tím komfortní cestování pro naše spoluobčany a také bezproblémový chod našich linek. Udržujeme pověst naší firmy, která se pyšní jedním z nejmladších vozových parků v České republice.

„Díky profesionální práci našich zaměstnanců mohou cestující postřehnout plynulou výměnu našich autobusů. Před prvním vyjetím vozů do ostrého provozu projdou předprodejním servisem, ve kterém budou polepeny a nainstalují se nezbytné součásti včetně informačních panelů,“ sděluje Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva. „Do nových autobusů, které budou jezdit na Vysočině, jsme investovali necelých 390 milionů korun,“ doplňuje Kratochvílová.

20220322 132026 optimized

20220322 132423 optimized