Přijďte si zajezdit s Mercedesem! Těšíme se na vás na Dni s ICOM v Jihlavě.

I letos se můžete těšit a oblíbenou akci „Přijďte si zajezdit s Mercedesem – Den s ICOM v Jihlavě.“ Společnost své brány příznivcům a milovníkům dopravy otevře 21. května 2022 v areálu ICOM transport v Jihlavě na Jiráskově ulici.

dddd

ICOM transport aktivně přibližuje dopravní prostředí široké veřejnosti. Návštěvníci akce „Přijďte si zajezdit s Mercedesem – Den s ICOM v Jihlavě“ si mohou vyzkoušet, jaké je to řídit autobus nebo kamion. Také vyvracíme představu, že řízení vozů je určené výhradně pro muže.

„Návštěvníci mají jedinečnou příležitost vyzkoušet si řídit naše autobusy a tahače. Pod profesionálním dozorem si mohou prokličkovat předem vytyčenou drahou a vyzkoušet své řidičské dovednosti. Mohou okusit pocit řidiče velkého vozu, kterého míjíte na úzké silnici každý den,“ uvedla Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva.

Zájemcům stačí řidičské oprávnění skupiny B. Naše moderní vozy si zařídí pod dozorem profesionálů, kteří se vším poradí.

V areálu taktéž najdete jindy veřejnosti nepřístupné dílny autorizovaného servisu Mercedes-Benz. Milovníci techniky si mohou prohlédnout prostředí, ve kterém dochází k údržbě i opravě autobusů, osobních, užitkových a nákladních vozů. K dispozici vám budou naši zaměstnanci, kteří zodpoví všechny na zvídavé otázky.

Vystavena budou předváděcí vozy, jako například automobily Mercedes-Benz AMG nebo veteráni Mercedes-Benz SL500, Praga Aero 150 a Škoda 706 R „Barča“. Můžete si také prohlédnout limitovanou edici nákladních vozů Mercedes-Benz Actros. Taktéž se můžete těšit na porovnání generací vozidel Mercedes-Benz třídy S (222 a 223) a GLE (166 a 167) včetně specifikací, rozdílů a zajímavostí.

Vedle servisu si můžete navštívit stánky našich partnerských škol. Díky vzájemné spolupráci je jejich studentům umožněno vykonávat praxi v ostrém provozu našich dílen.

Akce se bude konat 21. května 2022 od 10 do 14 hodin, Jiráskova ulice 1424/78, Jihlava.

Telefon: +420 567 121 102