Cestující v Moravské Třebové mají nové autobusové nádraží

Koncern ICOM transport slavnostně otevřel další nové autobusové nádraží - tentokrát v Moravské Třebové. Do jeho celkové rekonstrukce vynaložil 5 mil. Kč.

V Moravské Třebové se mohou cestující těšit na nové autobusové nádraží, které prošlo kompletní přestavbou. Práce na něm započaly již začátkem dubna letošního roku.

Díky kompletní rekonstrukci se může cestující veřejnost těšit na novou halu s moderními prvky 21. století. Cestující pak v hale uvítají především prostorné schránky na zavazadla, nové sociální zázemí a informační kiosek s odjezdovou tabulí.

V prostorách autobusového nádraží vznikly na základě rozsáhlé rekonstrukce také nové prostory pro občerstvení a prodej tisku.

Naopak řidiči se mohou těšit na novou odpočinkovou místnost a nocovnu, která dříve v Moravské Třebové chyběla. Autobusové nádraží bude pak v rámci ČSAD Ústí nad Orlicí další s vlastním veřejným LED osvětlením.

Celková investice vyjde koncern ICOM transport na 5.000.000,- Kč

Napříč koncernem probíhá postupná přestavba a modernizace autobusových nádraží do sjednocených designových prvků. Součástí je unifikace podoby autobusových nádraží do jednotného designu. Ty jsou následně pro cestující veřejnost komfortní a přehledné.

Koncern ICOM transport a.s
. se během 20 let stal jedním z největších dopravních firem v České republice. Hlavní strategií firmy je zajištění kvalitní dopravní obslužnosti jednotlivých krajů, především pak s využitím nejmodernějšího vozového parku značky Mercedes-Benz a Setra. Výrazné úspěchy společnost zaznamenává i ve vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě. Dopravní uskupení ICOM transport a.s. provozuje 800 autobusů, 300 souprav nákladních vozidel a zaměstnává 1800 zaměstnanců. Dále disponuje autorizovaným servisem Mercedes-Benz, čerpacími stanicemi, službami měření emisí a myčkami vozidel.