Den s novým dopravcem

Od února roku 2023 budeme zajišťovat městskou hromadnou dopravu v Jablonci nad Nisou. Přijďte se seznámit s novým dopravcem, který vás bude vozit v moderních autobusech! Těšíme se na vás 10. září 2022 na neformální akci, kde si můžete vyzkoušet řídit velkou techniku pod zkušeným dozorem našeho instruktora.

inzerce jablonec kopie page-0001

Od února 2023 bude naše dceřiná společnosti ČSAD Slaný obsluhovat městskou hromadnou dopravu v Jablonci nad Nisou. Rádi bychom se našim budoucím cestujícím představili, a to na akci „Den s novým dopravcem,“ která se bude konat 10. září 2022 od 10:00 na Polygonu (Rychnovská ulice), Kokonín v Jablonci nad Nisou. Můžete se sem dopravit hromadnou dopravou, stačí vystoupit na zastávce „Kokonín, sokolovna.“

Zkoušeli jste někdy řídit autobus? Že ne? V sobotu budete mít jedinečnou příležitost usednout za volant našeho moderního autobusu. S autobusy, které zajišťují dopravní obslužnost, se potkáváte, často na úzké vozovce, každý den. Jestli Vás napadla otázka, jak lehké nebo těžké to „dnešní“ řidiči mají, tak se přijďte přesvědčit. Pod vedením zkušeného instruktora si můžete vyzkoušet řídit velký vůz. Stačí Vám jen řidičský průkaz sk. B. Bát se nemusí ani ženy! V dnešní době, kdy se technika mění a vyvíjí doslova před očima, nepotřebují ženy k řízení těchto vozů svaly a kolikrát jsou lepšími řidiči než muži.

Zváni jsou všichni malí i velcí milovníci těžké techniky. Máte dotazy ohledně autobusů či našeho nového působení v Jablonci nad Nisou? Zodpovíme na všechny vaše otázky!

Akci bude předcházet tisková konference.

Telefon: +420 567 121 102