ICOM transport sponzoruje 13. ročník MHF Třeboňská nocturna

V letošním roce proběhne již 13. ročník koncertů a souvisejících společenských akcí Mezinárodního hudebního festivalu Třeboňská nocturna, který se koná ve dnech 5. 7. – 9. 7. a 6. 8. 2016 v Třeboni. Koncern ICOM transport je jedním ze sponzorů tohoto kulturního svátku, který navštíví mnoho významných hostů od nás i z ciziny.

Účast a prezentace naší firmy na tomto kulturním setkání ukazuje, jak široký je záběr aktivit firmy ICOM transport a.s. Všude tam, kde jezdí naše modrobílé autobusy, prezentujeme i svou účast při konání nejen charitativních, ale i kulturních aktivit.

„V moderní dopravě i kultura má své místo a proto je naše firma vidět i mimo oblast naší hlavní činnosti, dopravy." říká Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva koncernu ICOM transport a.s. a dodává: „podpora kulturních počinů je součástí života naší firmy."

Koncerty a setkání se budou konat převážně pod širým nebem, v reprezentativních místech města. V zámeckém parku, na nádvoří městské radnice nebo v divadle. Účast přijali věhlasní umělci jako např. houslový virtuóz Pavel Šporcl, Gipsy Way Ensemble, tenor Štefan Margita a další.

O tom, že firma ICOM transport a.s. nežije jenom dopravou, se můžete přesvědčit na stránkách internetového časopisu Modrá vlna ICOM transport, kde jsou pravidelně uveřejňovány články, rozhovory a zprávy o činnosti firmy a jejím širokém poli působení.