Soutěž o plnou školní aktovku pro prvňáčka

Jsou to právě autobusy koncernu ICOM transport, které doprovází prvňáčky za novým dobrodružstvím. S námi se mohou rodiče spolehnout, že dopravíme jejich děti bezpečně a včas.

Velký okamžik se pozvolna blíží, proto vyhlašujeme velkou soutěž pro všechny předškoláky. Budoucí prvňáček, který nakreslí nejhezčí autobus firmy ICOM, vyhraje vybavenou školní aktovku.

Pravidla jsou jednoduchá. Výtvor svého dítěte rodič zašle emailem na adresu naší redakce a tím se zařadí do slosování. Obrázky budou následně publikovány na naší facebookové stránce, kde jim můžete dávat palce nahoru.

Vítězí ten obrázek, který získá nejvíce To se mi líbí. Autor obrázku se může těšit na plně vybavenou aktovku. „V aktovce budoucí školák najde plno potřebných věcí od penálu po pastelky a nebude chybět ani malé překvapení," říká Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva ICOM transport s tím, že

Soutěž začíná 20. května a potrvá přesně jeden měsíc, uzávěrka je 20. června. A koná se ve všech našich divizích.

Aby se mohlo zapojit, co nejvíce dětí budou informovány i mateřské školy ve všech krajích.

Vyhlášení vítěze se uskuteční prostřednictvím facebookové stránky společnosti a na magazínu www.modra-vlna.cz.

Koncern ICOM transport se během 20 let stal jedním z největších dopravních uskupení v České republice. Hlavní strategií firmy je zajišťování kvalitní dopravní obslužnosti jednotlivých krajů, především pak s využitím nejmodernějšího vozového parku značky Mercedes-Benz a Setra. Výrazné úspěchy koncern zaznamenává v zajišťování vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravy. Dopravní uskupení ICOM transport provozuje 800 autobusů, 300 souprav nákladních vozidel a zaměstnává 1800 zaměstnanců. Dále disponuje autorizovaným servisem Mercedes-Benz, čerpacími stanicemi, službami měření emisí a myčkami vozidel.

Sledujte nás také na facebooku a na Modré vlně www.modra-vlna.cz.